Hackeja La Terra #9

Hackeja La Terra es un cap de setmana de xerrades, tallers, experimentació, debats i algunes propostes artístiques al voltant de la cultura lliure, el transfeminisme, l’activisme i les lluites comunitàries, l’ecologisme i la transformació social on ens proposem aprendre i compartir coneixements per créixer juntes i poder enfocar la nostra energia en objectius i accions més lògiques i conseqüents.

Perquè necessitem compartir estratègies comunitàries des de l’antiracisme i l’antifeixisme per combatre l’auge de l’extrema dreta que només afavoreix els rics; preguntar-nos com fer pedagogia amb les nostres veïnes i amigues, les nostres companyes de feina i famílies; pensar com pal·liar els efectes de la sequera i combatre les desigualtats que generen les restriccions des de l’ecologisme; organitzar-nos per aturar els atacs a les nostres compas migres, dissidents, feministes i lluitadores pels drets laborals de totes. Volem donar veu a Palestina, al Congo, al Sudan hi ha tants països que estan patint (sent assassinats) per interessos merament capitalistes.

I, per culminar aquesta aventura, us convidem a celebrar amb nosaltres el 13è aniversari de Calafou. Volem festejar i agrair tants anys en aquest espai que construïm juntes.

2 Likes

Es una pena, coincide justo con este festival que quería ir, organizado por gente de la cooperativa: